Ontwakingservaring

We verwelkomen je rond 20u. Na een korte praktische toelichting, voelen we wat er nodig is om te landen. Nu je ruimte neemt voor jezelf, zal je ego deze in eerste instantie willen opvullen met piekeren over de vele dingen die je nog te doen hebt en eropuit zijn om allerhande problemen vanuit je hoofd op te lossen. De uitnodiging in deze ontwakingservaring, bestaat erin de stille rust in jezelf te vinden. We begeleiden je tot dit punt via meditatie, adem- of lichaamswerk. Eens je helemaal geaard bent, geef je je vanuit die vredige plek over aan wat de nacht je écht te vertellen heeft. Je kan gebruik maken van sauna en zwemvijver of je blijft in de cocon van de Lotus Belle tent. Zonder je te laten beïnvloeden door omgevingsfactoren of door wat er speelt in je dagelijkse leven, verbind je je opnieuw met de subtiele stromen van energie in en rondom je. ’s Morgens voorzien we desgewenst een gezond ontbijtje en doen we rond 8u30 een korte check-out over wat deze reis in jezelf je gebracht heeft.

Wat een fijne plek om even te landen en bij jezelf te komen! Mooi en warm onthaal door Katrien en Ben. De plek heeft een hele fijne energie, je wordt warm omhelsd. Ontspannen in de sauna en een duik in de zwemvijver, daarna een warm gezellig bedje in. Top lekker ontbijt, dikke dankjewel voor jullie zijn! Nadia H.

Nadia H., Your Content Goes Here

1 persoon

€175
  • Optioneel: gezond ontbijt €15 euro per persoon

2 personen

€250
  • Optioneel: gezond ontbijt €15 euro per persoon
Quality time

We verwelkomen je om 9u30 of om 13u30 voor 2,5 uurtjes diepe ontspanning. Na een korte praktische toelichting, kan je vrij gebruik maken van de sauna, de zwemvijver en het zonneterras. In de Lotus Belle tent is er ruimte voor meditatie, yoga en rust bij regenweer.

1 persoon

€95

2 personen

€115
Lichaamswerk

Verdriet, angst, trauma, woede, frustratie, … Wanneer is de laatste keer dat jij nog eens goed geroepen hebt, uitbundig gelachen hebt of je tranen de vrije loop hebt laten gaan? We hebben geleerd om onze emoties te minimaliseren en weg te redeneren vanuit ons hoofd. Maar… keer op keer zetten ze zich ergens vast in ons lichaam waardoor we fysieke stress en ongemak ervaren. Het goede nieuws is dat je deze opgebouwde spanningen ook weer kan vrijlaten via het lichaam. Door dynamische en subtiele aanrakingen helpen we jou om je natuurlijke levensstroom opnieuw te voelen en je te herinneren wie jij in essentie bent. Bodywork brengt je ontspanning en innerlijke rust maar vooral is het een poort tot ware transformatie.

“Ik voel altijd een gezonde spanning toenemen in mijn lichaam wanneer het moment van een heerlijke bodyworksessie nadert, alsof mijn lichaam weet dat het mij weer van iets kan bevrijden. Het is steeds een ontdekking: Wat speelt er? Wat voel ik? Wat mag ik loslaten? Waar ben ik de verbinding met mijn wezen verloren? Telkens zinken we een laagje dieper en geef ik mij over aan Katrien haar magische, warme en helende handen om door het proces te gaan dat zich aandient. Zonder al teveel woorden begeleidt zij mij stap voor stap in het resetten van de verbinding tussen lichaam en geest.” Ine VT

Ine VT, Your Content Goes Here

Wat een buitengewone ervaring (letterlijk en figuurlijk)! Ik voelde me geborgen, gedragen, verlicht en ont-laden. Ben, het heeft me ongelooflijk veel deugd gedaan. Ik voel me 100 kg lichter en het is precies alsof er een zware energie die niet bij mij hoorde mijn lichaam verlaten heeft. En dit op zo’n korte tijd! Super dikke merci en ik wil snel terug een keertje ‘op verlof’, Anke D.D.

Anke D.D.

Lichaamswerk

€95 per sessie (ca 1u)
  • €425 voor 5 sessies
  • €750 voor 10 sessies