Gedachtegoed

Het leven is vele dimensies rijk, het ego heeft daar verschillende werelden van gemaakt.
De mens heeft een oneindig pallet aan kleuren, het ego heeft daar types van gemaakt.
Creaties hebben een begin en een einde, het ego heeft daar wetten van gemaakt.
Relaties zijn in constante evolutie, het ego heeft daar verbinden en scheiden van gemaakt.
Ervaringen laten ons bewustzijn groeien, het ego heeft daar goed en slecht van gemaakt.

The Human Embassy heeft als intentie om mensen weer naar hun kern te brengen en hen de diepte van hun bestaan te laten voelen zodat we allemaal ambassadeurs kunnen zijn van het échte menselijke leven, in dit tijdperk, hier op aarde: leven in eenheid én in veelheid.

Bloemlegging

In deze workshop begeleidt Ben je metaforisch bij het leggen van jouw bloem. Via meditatie, gesprek en beweging wordt de eenvoud van de natuur als spiegel ingezet om je helemaal te verbinden met jouw essentie. Uit een tulpenbol bloeit geen roos, waarom zou jij dan een leven leiden dat niet voor jou bedoeld is? Doorheen deze coaching leer je jouw kernwaarde, je diepgewortelde verlangens en je ware talenten kennen. De combinatie van dit alles maakt jou uniek, geen enkele bloem is dezelfde. Daarnaast kom je de obstakels tegen die jou vandaag nog weerhouden van te zijn wie je bent en te doen wat je te doen hebt. Zij brengen aan de oppervlakte wat je nog te leren hebt en nodigen je hiertoe uit. Niet elke bloem groeit eender waar: de ene laat zich omringen door tientallen soortgenoten, de andere maakt deel uit van een harmonieus geheel in een kleurrijk veld, nog een andere bloeit helemaal op zichzelf… door jouw bloem te leggen weet je in welke omgeving jij echt aardt en wat jou voedt opdat je helemaal kan stralen. Het is een intense dag die zomaar het startpunt zou kunnen vormen van een heel echter leven. We  beginnen om 9u30 en ronden rond 15u30 af. We raden aan ‘s morgens een gezond ontbijt te nuttigen, doorheen de dag voorzien wij je verder van de nodige energy boosts.

Bloemlegging

€900
Guidance

Ben coacht ondernemers op lange termijn: geen eenmalige sessies, maar regelmatige reflectiemomenten. Zo kan hij effectief meewandelen op hun pad en samen met hen ingaan op nieuwe uitdagingen, die zich eigen aan het leven telkens weer aanreiken. Net door het vertrouwen en de opgebouwde veiligheid in de relatie met zijn coachees, is hij in staat om de juiste vragen te stellen en zo op korte tijd diepgang te brengen en inzichten te genereren. Als je zelf op zoek bent naar een sparringpartner én bereid bent om geregeld bewust stil te staan bij wat er in je leven speelt, plan dan een intake met Ben in. Is er een wederzijdse klik en gevoel van commitment, dan starten we onze gezamenlijke tocht.

“Als bedrijfsleider van een 20 mensen sterke KMO is het niet elke dag rozengeur en maneschijn. Het leven vult zich met mooie maar ook met minder aangename momenten waar je telkens mee om moet gaan.  Dat zorgt regelmatig voor ophopende stressmomenten. Toen ik Ben in 2011 leerde kennen, was ik meteen gefascineerd door zijn passies.  Auto’s ofcourse, maar vooral zijn drang om mensen te begeleiden in het leren zoeken én vinden van hun echte drijfveren en kernwaarde. Sinds dan, spreken we quasi maandelijks een paar uur af om van gedachten te wisselen. Dit heeft me al die tijd al enorm geholpen om mijn sterktes uit te spelen, maar ook om beter om te gaan met vervelende zaken die mijn pad kruisen, en zo de impact van stress fors te temperen. Recent hebben we ons gefocust op de bloemlegging, wat opnieuw mijn ogen heeft geopend om nog meer en heel bewust te genieten van mijn eigen passies en waarden. Ik ben bijzonder blij dat ik Ben heb leren kennen en kan andere ondernemers dan ook oprecht aanraden om hem als klankbord in te schakelen.” Kris VdK

Guidance

€500 per maand
Groepssessies

Ben begeleidt executieve management, councils en andere groepen met een gezamenlijke missie bij het verdiepen van de connectie tussen de leden. Samen gaan jullie op zoek naar jullie ware team ‘spirit’, voorbij de alledaagse werking en gezellige get-togethers. Door gesprek en stilte genereren jullie ieder voor zich én als geheel nieuwe inzichten die jullie oorspronkelijke verbinding weer voelbaar maken en het groepsbewustzijn versterken.

Praktisch start dit steeds met een grondige kennismaking tussen de initiatiefnemer en Ben. Vervolgens doet hij een intake met elk van jullie afzonderlijk om goed te kunnen intunen op de verschillende dynamieken die spelen. Van daaruit worden er regelmatige sessies ingepland (per kwartaal, maandelijks, …) in functie van de noden en de gemaakte progressie.

“In verbinding met jezelf verbinden met je team: plaatsen genoeg in België, maar geen één waar dit zo goed lukt als in de intieme en unieke lotustent bij Ben en Katrien. Je betreedt een andere wereld, gewikkeld in een deken van licht, natuur en helderheid: de ideale setting om tot de essentie te komen van de uitdaging waar je op dat moment voorstaat of die je als team doormaakt.” – Heleen VdM

De Lotusbelletent van Ben en Katrien vormt een plek om tot rust te komen, een veilige en warme cocon om in verbinding en verdieping te gaan met de anderen en zo ook kwetsbaarheid toe te laten. Een ideale locatie voor onze rooting days, waarbij we met het team even terugkeren naar onze essentie, onze roots, … veilig omarmd door de natuur rondom. De hartelijke ontvangst en gastvrijheid en de aandacht voor details zorgen ervoor dat de beleving helemaal af is.” Valerie C.

“Ben gaf ons team een model en gemeenschappelijke taal waarmee we onze individuele levenspaden, valkuilen, ego’s en dromen kunnen doorgronden, met elkaar kunnen bespreken en op elkaar kunnen afstemmen. De maandelijkse één-op-één coachings en de meer uitgebreide halfjaarlijkse reflectiemomenten in groep voeden de hierdoor ontwaakte menselijke en spirituele energie en dat voelen we steeds meer in de groei van ons bedrijf.” Frederik D.

Groepssessie

€225 per uur
Rituelen

Zelf houden wij ervan om kleine en grote transities te vieren en voor altijd vast te leggen aan de hand van specifieke handelingen. Voor onszelf en onze nauwe kring geven we ons hierin over aan wat er binnenkomt waardoor we regelmatig op het spontane heel fijne ritueeltjes beleven in ons Aards Paradijsje. Daarnaast hebben we een netwerk van allerhande ervaren ritueelbegeleiders die welkom zijn om de spirits van onze plek te betrekken in de rituelen met hun klanten. Ben je dus zelf ritueelbegeleider of ben je op zoek naar een setting en begeleider voor een ritueel? Aarzel dan niet om contact op te nemen! We kunnen je wellicht verder helpen.