Boek een afspraak

Wij verwelkomen je graag ‘op verlof’. Laat hieronder je gegevens en verlangen achter en wij contacteren je zo snel mogelijk om hier gevolg aan te geven.

Wat je je misschien nog afvraagt

90% van onze klanten zijn zelfstandigen (in bijberoep) en kunnen onze dienstverlening dus inbrengen in hun vennootschap. Daarom zijn de prijzen op onze website exclusief BTW. Echter zijn ook particulieren van harte welkom.

Je komt hier ‘op verlof’. Wij zijn grote voorstander van de dress code ‘come as you are’ en vooral ‘come as you feel’ op het betreffende moment. Om relaxe houdingen te kunnen aannemen in de Lotus Belle tent, raden we comfortabele homewear aan. Wens je gebruik te maken van de sauna en de zwemvijver, kan je badkleding voorzien.

In eerste instantie: jezelf! Daarnaast kledij waar je jezelf comfortabel in voelt om de avond, nacht en vroege ochtend in door te brengen. Indien je gebruik wenst te maken van de sauna en zwemvijver, kan je badkleding meebrengen en vind je het mogelijks ook aangenaam om je eigen badjas mee te nemen. Een handdoek is voorhanden. Om te slapen is in principe alles voorzien (matras, donsdeken, lakens, en extra dekens), en de tent kan indien nodig ook elektrisch verwarmd worden. Mocht je toch iemand zijn die snel koud krijgt, kan je altijd nog een paar dikke sokken en een slaapzak meebrengen. Er is geen douche, maar in het toilet is een lavabootje waar je je desgewenst kan opfrissen.

Er zijn stopcontacten voorzien in de tent, al stimuleren we je graag om tijdens je beleving hier je GSM uit te schakelen, zodat je je aandacht volledig op jezelf kan richten. Voor wie niet kan weerstaan aan de potentiële afleiding, bieden we de mogelijkheid om je GSM op te bergen in een ‘digital detox’ koffertje.

Neen, absoluut niet. Het enige wat je nodig hebt, is de bereidheid om je over te geven aan wat er zich aandient. Hoe meer je hiertoe instaat bent, hoe groter de impact.

Contactgegevens

+32 472 83 94 44

Wommelgemseweg 22
2520 Ranst
België

Openingsuren

Dinsdag- vrijdag

09u30 – 12u00
13u30 – 16u00
20u00 – 08u30

In het weekend genieten wij zelf van onze plek met ons gezin. Voor bijzondere sessies maken wij hier af en toe een uitzondering voor op aanvraag.